Gratis bezorging

Vele tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

Waarom seniorentelefoons kopen?

Wanneer u ouder wordt of slechthorend bent, kan telefoneren lastiger worden. Om dit probleem op te lossen kunt u kiezen voor een zogenaamde seniorentelefoon. Dit is de verzamelnaam voor deze speciale telefoons maar zijn uiteraard geschikt voor alle leeftijden.

Seniorentelefoons kunnen variëren van een telefoon voor slechthorenden tot een ouderentelefoon met valalarm en van een telefoon met fototoetsen tot een gewone ouderen telefoon. Seniorentelefoons zijn extra praktisch en voorkomen ongemak. Laat uw sociale leven niet beperken en kies voor een ouderentelefoon die bij u past.

seniorentelefoons

 

Hoe zorgen senorentelefoons voor minder ongemak?

De speciale seniorentelefoons bieden bijvoorbeeld slechtzienden extra gemak, dankzij extra grote en duidelijke toetsen. Ook bevatten de speciale telefoons vaan minder toetsen voor extra overzicht. Wordt het gebruik van nummers lastiger? Bijvoorbeeld in geval van vergeetachtigheid of lichte dementie, dan kan gekozen worden voor een telefoon met fototoetsen.

Wanneer bijvoorbeeld de kans op vallen extra aanwezig is, kan er worden gekozen voor aan telefoon met valalarm. Deze telefoons zijn uitgerust met een losse knop waarmee automatisch iemand gebeld kan worden, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker na een val op de grond ligt.

 

Zijn ook mobiele seniorentelefoons mogelijk?

Tegenwoordig kan ook worden gekozen voor mobiele ouderentelefoons. Deze telefoons zijn voorzien van een extra eenvoudige bediening waardoor fouten meer worden voorkomen. Ook is een dergelijke mobiele telefoon puur voorzien van de basisfuncties en is het voorzien van drukknoppen zonder touche-scherm. Tevens zijn de knoppen extra goed voelbaar waardoor een mobiele ouderentelefoon vaak ook geschikt is voor slechtzienden en blinden.

Klik voor meer informatie op de verschillende senioren telefoons.

betaalmogelijkheden