Gratis bezorging

Vele tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

HomeZorginformatieHoogwaardige hoog-laag bedden, ontdek het gemak

Hoogwaardige hoog-laag bedden, ontdek het gemak

Een hoog-laag bed is niet zomaar een aankoop en investering. U wilt niet alleen fris en uitgerust wakker worden, u wilt ook een stijlvol bed.

Een hoog-laag bed is een aanbevolen hulpmiddel als u  of uw partner liggende zorg nodig, u moeilijk uit bed kan komen of natuurlijk omdat u het gemak van een hoog-laag bed fijn vindt. Lees hieronder alles over het comfort van een hoog-laagbed.

Hoog-laag bed, wat is dat?

Een hoog-laagbed is een bed dat (meestal) elektrisch in hoogte verstelbaar is. Niet alleen het bed zelf is in hoogte verstelbaar maar ook het hoofd- en voeteneinde zijn los van elkaar in hoogte te verstellen. Een voorbeeld hiervan ziet u op de afbeelding.

Een hoog-laagbed wordt meestal gebruikt door iemand met een medische indicatie, iemand die slecht ter been is of iemand die slecht uit bed kan komen. Zo zijn de meeste bedden in ziekenhuizen hoog-laagbedden. Hoog-laag bedden zijn een hulpmiddel om langer zelfstandig van het leven te genieten. Het juiste comfort in huis, houdt in dat de juiste ondersteuning aan uw lichaam gegeven wordt, zodat men minder klachten ervaart.

Uw persoonlijke slaapcomfort én uitstraling

Niet iedereen wil een ziekenhuisbed in huis hebben staan. Vooral niet als u waarde hecht aan de uitstraling van uw huis. Voor veel mensen is dit natuurlijk onbelangrijk, gezondheid gaat immers voor!

Als je aan een hoog-laag bed denkt denk je niet meteen aan comfort en uitstraling. Maar veel mensen weten niet dat dit uitstekend te combineren is met een hoog-laag bed. Wij zijn voor u opzoek geweest naar een oplossing en hadden deze gevonden Welll-Fair. Well-fair is al sinds 1992 de specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Wat ons heel erg aanspreekt is dat u in zekere mate kunt kiezen uit een bed dat qua uitstraling bij u past.

 

Ontdek de voordelen van een Well-Fair bed

Een well-Fair bed kent verschillende voordelen. Ook voordelen die u bij een ander hoog-laag bed niet hebt.

Persoonlijke slaapcomfort
Een matras bij wordt nooit zomaar uit het magazijn gehaald naar u verzonden. Er wordt maatwerk geleverd voor uw lichaam. Uw lichaamskenmerken worden in kaart gebracht met een uniek inmeetinstrument. Op basis daarvan wordt een bed gemaakt dat aansluit op uw lichaam.

100% verstelbaar hoog-laag bed
Alle mogelijk verstelbare manieren zijn mogelijk. De rug en been hoogte zijn los van elkaar te verstellen evenals de hoogte van het gehele bed. Ongeachte ingestelde positie is het bed altijd verrijdbaar omdat er wieltjes onder zitten.

Eenvoudige bediening
De hoogte van het bed is te verstellen door middel van een eenvoudige, draadloze afstandsbediening.

hoog laag bed afstandsbediening

Ontwerp uw eigen bed
Past blauw of roze beter in uw interieur? Of heeft u andere ideeën betreft de stoffen? Geef dit aan, dan zal er gekeken worden wat er voor u gedaan kan worden. U heeft de mogelijkheid om uit een ruim assortiment stoffen en kleuren te kiezen.

eigen ontwerp hoog laag bed

Geen harde materialen
Een bed bestaat onder andere uit matras en een topper en een boxspring. Deze zijn allemaal voorzien van afgerinde hoeken. Hierdoor heeft het bed geen harde hoeken waar u zich aan kunt bezeren of stoten.

‘s Nachts naar de toilet?
Wanneer u ouder wordt of als u slecht ter been bent, kan het een uitdaging worden om ‘s nachts naar de toilet te gaan. Deze bedden zijn voorzien van in- en uitstap verlichting waardoor de vloer verlicht wordt. Dit zorgt op zijn beurt weer voor extra veiligheid. Ook zal de hoogte van het bed, het in- en uitstappen makkelijker maken.

hoog laag bed licht

Makkelijker het bed opmaken en stofzuigen
Doordat u de bedden makkelijk met de afstandsbediening omhoog kunt bewegen en omdat u de bedden doormiddel van de wieltjes opzij kunt manoeuvreren word schoonmaken voor u gemakkelijk gemaakt. Dit is ook de reden waarom u het bed, ook als u niet meer zo goed kunt bukken, kunt opmaken. Ideaal voor veel mensen.

Levensloop bestendig bed
Niet alleen huizen worden tegenwoordig levensloopbestendig gemaakt. Ook bij het bed van Well-Fair is hier aan gedacht. Door op tijd te genieten van extra comfort en de juiste houding tijdens het slapen zult u minder last van klachten hebben en langer thuis kunnen blijven wonen. Het is een heerlijk boxspring bed voor nu en een zorgbed voor later.

“Zelfstandig van het leven genieten zo lang het kan”

 

Ontdek wat er mogelijk is in uw situatie

Vraag vrijblijvend een brochure aan een laat u informeren via: Het slimste bed voor senioren: Gratis inspiratie magazine!

brochure-slapen- well fair brochure

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *