Gratis bezorging

Vele tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

HomeVisuele hulpmiddelenOuderen telefoons

Ouderen telefoons te koop van goede kwaliteit

Ouderen telefoons voor diverse situaties en wensen. Praktisch en voorkomt ongemak. Laat uw sociale leven niet beperken en kies voor een ouderen telefoon die bij u past. Diverse ouderen telefoons juist voor uw situatie. Niet goed, geld terug.

telefoon extra grote toetsen
vaste telefoon grote toetsen cijfers

Telefoon met grote toetsen

Een telefoon met grote toetsen voorkomt veel ongemak voor slechtzienden, slechthorenden en mensen met een verminderde motoriek. De cijfers en toetsen zijn extra groot en voorzien van een goed contrast.…
5.00 out of 5
telefoon-met-fototoetsen-kopen

Telefoon met fototoetsen

Deze telefoon met fototoetsen voorkomt ongemak doordat de gebruiker rechtstreeks mensen kan bellen via fototoetsen. Voorzien van 3 duidelijke fototoetsen. Tevens met een handige telefoonlampje en instelbaar volume. Bekijk hier..…
4.00 out of 5
ouderentelefoon
ouderentelefoon fotoknoppen

Ouderentelefoon

Deze eenvoudige ouderentelefoon is voorzien van zo min mogelijk toetsen. De cijfers zijn extra groot weergegeven. Ook is de telefoon voorzien van drie handige fototoetsen, gehoorversterking en een instelbaar belvolume.…
4.00 out of 5
senioren mobieltje telefoon te koop

Senioren mobieltje

Dit eenvoudige senioren mobieltje met SOS noodknop is een uitkomst voor slechtzienden, senioren en mensen met dementie. Grote toetsen, met telefoonboek, sterk, compact en een extra luid volume. Bekijk hier.…
0 out of 5
telefoon-voor-slechthorenden-te-koop

Telefoon voor slechthorenden

Een telefoon voor slechthorenden biedt een extra luid alarmgeluid en spraakvolume. Ook is de telefoon voorzien van extra duidelijke en grote toetsen voor een makkelijker gebruik voor slechtzienden. Bekijk hier.…
5.00 out of 5
Foto nummerkiezer
foto nummerkiezer telefoon

Foto nummerkiezer

Deze foto nummerkiezer kan voor slechtzienden en mensen met dementie een hoop ongemak voorkomen. De nummerkiezer is voorzien van grote fototoetsen. Eenvoudig aan te sluiten tussen de telefoon en wandaansluiting.…
0 out of 5
eenvoudige mobiele telefoon te koop

Simpele mobiele telefoon

Deze simpele mobiele telefoon is bestemd voor mensen zonder ervaring met mobiele telefoon, maar met nog wel een redelijk zichtvermogen. De simpele mobiele telefoon is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld senioren.…
0 out of 5
ouderen telefoon kopen

Ouderen telefoon

Deze speciale ouderen telefoon is voorzien van extra grote cijfertoetsen en van zes fototoetsen. Hierdoor kan de telefoon veel ongemak voorkomen voor bijvoorbeeld slechtzienden, senioren en mensen met lichte dementie.…
4.00 out of 5
seniorentelefoon met alarmknop bestellen
seniorentelefoon-met-alarmknop-halskoord-kopen

Seniorentelefoon met alarmknop

Deze seniorentelefoon met alarmknop biedt de fijne zekerheid dat de gebruiker vrijwel altijd hulp kan inroepen. Door te drukken op de alarmknop wordt automatisch via de telefoonlijn een bekende gebeld.…
0 out of 5
 138,00
huistelefoon met alarmknop

Huistelefoon met alarmknop

Deze huistelefoon met alarmknop voorkomt lange vervelende situaties zoals lang niet gevonden worden na een val. Dankzij de alarmknop en telefoon kan automatisch naar bekenden worden gebeld. Lees hier verder.…
5.00 out of 5
 183,00

Heeft u een vraag over één van de ouderen telefoons? Neem dan gerust even contact met ons op. Bijvoorbeeld telefonisch, per e-mail of via de handige chatservice. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Waarom seniorentelefoons kopen?

Wanneer u ouder wordt of slechthorend bent, kan telefoneren lastiger worden. Om dit probleem op te lossen kunt u kiezen voor een zogenaamde seniorentelefoon. Dit is de verzamelnaam voor deze speciale telefoons maar zijn uiteraard geschikt voor alle leeftijden.

Seniorentelefoons kunnen variëren van een telefoon voor slechthorenden tot een ouderentelefoon met valalarm en van een telefoon met fototoetsen tot een gewone ouderen telefoon. Seniorentelefoons zijn extra praktisch en voorkomen ongemak. Laat uw sociale leven niet beperken en kies voor een ouderentelefoon die bij u past.

senioren telefoons ouderen te koop

 

Hoe zorgen senorentelefoons voor minder ongemak?

De speciale seniorentelefoons bieden bijvoorbeeld slechtzienden extra gemak, dankzij extra grote en duidelijke toetsen. Ook bevatten de speciale telefoons vaan minder toetsen voor extra overzicht. Wordt het gebruik van nummers lastiger? Bijvoorbeeld in geval van vergeetachtigheid of lichte dementie, dan kan gekozen worden voor een telefoon met fototoetsen.

Wanneer bijvoorbeeld de kans op vallen extra aanwezig is, kan er worden gekozen voor aan telefoon met valalarm. Deze telefoons zijn uitgerust met een losse knop waarmee automatisch iemand gebeld kan worden, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker na een val op de grond ligt.

Zijn er ook mobiele seniorentelefoons te koop?

Tegenwoordig kan ook worden gekozen voor mobiele ouderentelefoons. Deze telefoons zijn voorzien van een extra eenvoudige bediening waardoor fouten meer worden voorkomen. Ook is een dergelijke mobiele telefoon puur voorzien van de basisfuncties en is het voorzien van drukknoppen zonder touche-scherm. Tevens zijn de knoppen extra goed voelbaar waardoor een mobiele ouderentelefoon vaak ook geschikt is voor slechtzienden en blinden.

 

Wat zijn de voordelen van senioren telefoons?

Ouderentelefoons bieden dankzij de speciale eigenschappen en functies, handige voordelen. Met name voor slechtzienden, slechthorenden, mensen met (lichte) dementie en kinderen. De voordelen van de verschillende seniorentelefoons, zijn te vinden opgedeeld per type telefoon. De voornaamste voordelen zijn:

• Extra grote toetsen
• Grote cijfers en goed contrast
• Eenvoudige bediening en weinig functies
• Instelbaar belvolume en toonvolume

Welke typen seniorentelefoons zijn te koop?

Het type ouderentelefoon dat voor u geschikt is, hangt mede af van uw situatie en wensen. Is de gebruiker bijvoorbeeld alleen slechtziend of ook slechthorend? Bent u op zoek naar een vaste seniorentelefoon of juiste een eenvoudige gsm? In het onderstaande overzicht vindt u de mogelijkheden op het gebied van seniorentelefoons.

Telefoons voor slechthorenden
Een telefoon voor slechthorenden is voorzien van een geluidversterker waardoor u het geluid uit de telefoon duidelijk kunt horen. Daarnaast zijn de knoppen op de telefoon extra groot waardoor u de knoppen makkelijker kunt onderscheiden. Een telefoon voor slechthorenden is naast de extra gehoorfuncties, ook vaak voorzien van extra duidelijk toetsen. Hierdoor kan de telefoon ook gebruikt worden voor mensen die zowel slechthorend als slechtziend zijn.

 

Telefoon met fototoetsen
Een telefoon met fototoetsen is ideaal voor kinderen, slechtzienden of als u telefoon nummer slecht kunt onthouden. Maar ook voor mensen met (lichte) dementie kunnen de fototoetsen een uitkomst zijn.

U kunt gemakkelijk foto’s aan de telefoon toevoegen waardoor de gebruiker met één druk op de knop, het voor ingestelde nummer kan bellen. Naast fototoetsen beschikt de telefoon ook over gewone toetsen waardoor de telefoon ook gewoon gebruikt kan worden.

 

Seniorentelefoon met alarmknop
Een seniorentelefoon met alarmknop is vooral handig voor mensen met een verhoogde kans op vallen. Door te drukken op de alarmknop zal er een alarm afgaan. Wanneer er binnen 30 seconden niemand op uw alarm gereageerd heeft, zal het eerste ingestelde nummer gebeld worden. Er zal een standaard noodbericht gegeven worden. Wordt er bij het eerste nummer dat gebeld word niet opgenomen. Wees gerust, dan zal het volgende nummer gebeld worden.

Een seniorentelefoon met alarmknop kan zijn voorzien van een alarmknop op de telefoon, op een polsbandje of aan een halskoordje.

 

Handige telefoon flitser
Een handige toevoeging aan uw telefoon is een telefoonflitser. Hoort u uw telefoon slecht als hij afgaat? Dan kunt u er voor kiezen om de telefoonflitser aan te schaffen. hierdoor mist u nooit meer een telefoontje. Als uw telefoon afgaat zal de flitser ook afgaan.

De flitser laat naast licht zien ook geluid horen. Een ideale oplossing voor slechthorenden. Het geluid en felheid van het apparaat is apart in te stellen naar uw wensen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *