Gratis bezorging

Duizenden tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

Diverse fijne visuele hulpmiddelen voor slechtzienden

Visuele hulpmiddelen kunnen veel extra gemak geven. De diverse hulpmiddelen die u hier kunt kopen, maken het leven weer wat gemakkelijker. Zo kunt u hier diverse soorten seniorenklokken, loepen, ouderen telefoons en toetsenborden voor slechtzienden kopen.

Bij het kopen van visuele hulpmiddelen, wordt net als bij de rest van de zorghulpmiddelen, geen extra kosten zoals bezorgkosten gerekend. Ook heeft u een goede fabrieksgarantie, wordt uw e-mailadres niet gebruikt voor reclame en beschikken we over een beveiligd betaalsysteem. Klik op de categorie om het aanbod te zien.

Toetsenborden voor slechtzienden

klik op de knop

Alle slechtzienden toetsenborden

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sprekende horloges

klik op de knop

Alle sprekende horloges

Blindenstokken

klik op de knop

Alle blindenstokken

Ouderen telefoons

klik op de knop

Alle ouderen telefoons

Loepen

klik op de knop

Alle loepen

Seniorenklokken

klik op de knop

Alle seniorenklokken

Blindenstokken

Een blindenstok is niet alleen een hulpmiddel voor de gebruiker maar ook voor zijn omgeving. Voorzien van rode strepen bieden wij diverse blindenstokken aan. Naast reguliere, bieden wij ook inklapbare blindenstokken aan. Neem een kijkje op de pagina voor blindenstokken voor ons aanbod.

Loepen

Een loep kan veel ongemak wegnemen voor slechtzienden of senioren. Door het gebruik van een loep raken de ogen minder vermoeid en kan er scherper worden gezien. Er zijn diverse typen loepen die kunnen helpen. Zo kan worden gekozen voor de vaak onbekende bladzijdeloep, loepliniaal, loeplamp of tafelloep. Eventueel met extra opties zoals een loep met verlichting of tafelstatief. Voor een compleet overzicht van alle loepen klikt u op de link of de afbeelding hiernaast.

Ouderen telefoons

Voor slechthorenden en slechtzienden zoals veel ouderen, kan horen steeds lastiger worden. Om de sociale contacten niet te laten verminderen, is het belangrijk te kunnen blijven genieten van telefonisch contact. Een ouderen telefoon kan in dit geval veel bijdragen. Zo zijn er voor slechthorenden ouderen telefoons met gehoorversterking. Voor slechtzienden zijn er ouderen telefoons met fototoetsen of extra grote toetsen. Laat u verassen door de diverse mogelijkheden.

Seniorenklokken

Voor slechtzienden of warrige mensen kan een seniorenklok een uitkomst zijn. Deze speciale klokken laten de tijd, datum en dag extra duidelijk zien. Hierdoor blijft de gebruiker bij de tijd en wordt verwarring voorkomen. Zo kan er gekozen worden voor een seniorenklok met valletters of een digitale versie in de vorm van een digitale klok.
Maar ook een sprekende klok of sprekend horloge behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden.

Toetsenborden voor slechtzienden

In de huidige moderne tijden is kunnen werken met een computer een groot voordeel. Voor slechtzienden of mensen met een grove motoriek kan een toetsenbord voor slechtzienden een uitkomst zijn. De speciale toetsenborden bieden extra contrast, grote toetsen en grote letters. U vindt hier vier hoogwaardige typen toetsenborden voor slechtzienden om in zoveel mogelijk wensen te kunnen voorzien.

betaalmogelijkheden