Gratis bezorging

Duizenden tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

Fijne binnenrollators te koop voor in huis

Binnenrollators beperken de kans op vallen, zorgen voor minder inspanning en zijn een handig middel om spullen in huis mee te vervoeren. Voorkom ongemak en kijk of een kleine binnenrollator ook iets voor u is.

binnenrollator

Binnenrollator

Deze binnenrollator biedt een fijne steun in huis. Hierdoor wordt vallen meer voorkomen en het verminderd de benodigde inspanning. De binnenrollator met drie wielen is handig compact, licht en wendbaar.…
0 out of 5
 114,00
Binnenrollator met dienblad beuken zilver
Binnenrollator met dienblad beuken zilver ingeklapt

Binnenrollator met dienblad

Een binnenrollator met dienblad kan een hoop ongemak voorkomen. Een dergelijke speciale rollator verkleint de kans op vallen, verminderd inspanning en is makkelijk voor vervoer van bijvoorbeeld eten. Bekijk hier.…
0 out of 5
 189,00  175,00
kleine rollator voor in huis
kleine rollator binnen thuis

Kleine rollator

Deze kleine rollator voor in huis is inklapbaar, in hoogte verstelbaar en voorzien van een mandje en dienblad. De binnenrollator heeft zwenkbare voorwielen en voorkomt een hoop ongemak in huis.…
0 out of 5
 157,00

Waarom binnenrollators in huis gebruiken?

Binnenrollators zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Hierdoor bieden de smalle rollators bepaalde fijne voordelen waardoor het gebruik extra praktisch is. Dankzij de speciale ontwerpen biedt een binnenrollator in huis de volgende voordelen:

• Extra wendbaar door de zwenkwielen
• Extra compact en smal zodat gebruik in huis makkelijker is
• Extra licht zodat er minder inspanning nodig is
• Voorzien van een dienblad voor bijvoorbeeld een bord eten

 

binnenrollators te koop

 

Welke typen binnenrollators zijn er te koop?

Er zijn verschillende typen binnenrollators verkrijgbaar. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen de rollators voor binnen? U vindt hier de grootste verschillen om vervolgens een betere keuze te kunnen maken. De voornaamste verschillen tussen rollators zijn:

• het aantal wielen; drie of vier
• wel of niet voorzien van een mandje
• type banden
• vormgeving van de handvaten
• wel of niet inklapbaar

 

Welk type binnenrollator is voor mij geschikt?

Een binnenrollator met minder goede ervaringen wordt uit het assortiment gehaald. Met deze twee overgebleven typen, worden goede praktijkervaringen ervaren. Welk type voor u geschikt is, is vooral afhankelijk van uw persoonlijke wensen met betrekking tot de eerder genoemde verschillen. Daarnaast kan gekeken worden naar uw voorkeur qua uiterlijk.

 

Is een inklapbare binnenrollator wel veilig?

Om de rollator compact in huis te kunnen opbergen, zijn sommige rollators inklapbaar. Deze mogelijkheid zorgt er echter niet voor dat de rollator per ongeluk kan inklappen tijdens het gebruik. Elke inklapbare rollator is namelijk voorzien van een inklapbeveiliging.
Voor een zo veilig mogelijk gebruik kunt u wel zorgen dat looppaden vrij zijn van objecten. Hierdoor stoot de rollator minder snel ergens tegen aan. Verder is het verstandig om te zorgen dat een vloermat geen opstaande randen heeft. Dit is namelijk geregeld de oorzaak van een val in huis. Dit zelfde geldt voor drempels, opstapjes en snoeren.

Een rollator voor in huis, is zo licht mogelijk uitgevoerd. Hierdoor is het niet geschikt om op te gaan zitten. Dit dient dan ook te worden voorkomen om vallen te voorkomen.

U kunt nog extra veiligheid creëren door het gebruik van drempelhulpen of een drempelvervanger.

 

Kan een binnenrollator ook buiten gebruikt worden?

Dit type rollators zijn specifiek voor binnen ontwikkeld. Buitengebruik is wel mogelijk maar vaak minder praktisch. Bijvoorbeeld in verband met de kleine wielen en de oneffenheden die we buiten tegenkomen. Ook zal de stabiliteit iets minder zijn waardoor bijvoorbeeld bij een flinke windvlaag, minder steun van de rollator kan worden verkregen.
Veel buitengebruik wordt afgeraden. Gebruik van en naar en auto of een rondje in de tuin, is vaak wel mogelijk.

 

 

betaalmogelijkheden