topmenu

Rollator

 

Waar voordelig een goede rollator kopen?

Waar voordelig een rollator kopen? Hier bij Monozorg vindt u diverse soorten rollators zonder bezorgkosten. Variërend van binnenrollators tot extra brede rollators en van inklapbare rollators tot andere luxe rollators. Een passende rollator kopen kan u veel gemak en plezier geven. Het voorkomt minder bewegingsvrijheid, lopen kan met minder inspanning en de kans op vallen wordt verkleint.
 

Wandelstokken  en loopkrukken

Ook vindt u hier diverse soorten loopkrukken en wandelstokken die een fijne steun voor u kunnen zijn. Zo kunt u hier bijvoorbeeld opvouwbare wandelstokken, gewone wandelstokken en wandelstokken met een zitje kopen. maar ook diverse typen loopkrukken, bijvoorbeeld met vering, een speciaal handvat of een verstelbare loopkruk.

 

Kan ik hier prettig een rollator kopen?

U ervaart bij ons het gemak van online winkelen maar met het persoonlijke van een buurtwinkel. We proberen ons bewust in u te verplaatsen door vragen snel en goed te beantwoorden. Ook bieden we de vaak zo gewenste privacy, veilige betaalmethoden, goede garantie en een persoonlijke service.

Niet gevonden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een bericht via info@monozorg.nl en we zullen u vervolgens snel en uiteraard geheel vrijblijvend van informatie voorzien.