Gratis bezorging

Duizenden tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

Fijne rollators en stokken te koop

U vindt hier diverse soorten rollators en binnenrollators. Maar niet alleen rollators, ook wandelstokken en loopkrukken. Klik op de onderstaande fotoknoppen om de hulpmiddelen te bekijken.

Rollators

klik op de knop

Alle rollators

Binnenrollators

klik op de knop

Alle binnenrollators

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Loopkrukken

klik op de knop

Alle loopkrukken

Wandelstokken

klik op de knop

Alle wandelstokken

Voorkom ongemak en onveilige situaties

Bij Monozorg vindt u diverse soorten rollators zonder bezorgkosten. Variërend van binnenrollators tot extra brede rollators en van inklapbare rollators tot andere luxe rollators. Een passende rollator kopen kan u veel gemak en plezier geven. Het voorkomt minder bewegingsvrijheid, lopen kan met minder inspanning en de kans op vallen wordt verkleint.

Wandelstokken en loopkrukken

Ook vindt u hier diverse soorten loopkrukken en wandelstokken die een fijne steun voor u kunnen zijn. Zo kunt u hier bijvoorbeeld opvouwbare wandelstokken, gewone wandelstokken en wandelstokken met een zitje kopen. maar ook diverse typen loopkrukken, bijvoorbeeld met vering, een speciaal handvat of een verstelbare loopkruk.

Hoe gaat bestellen bij Monozorg?

U ervaart bij ons het gemak van online winkelen maar met het persoonlijke van een buurtwinkel. We proberen ons bewust in u te verplaatsen door vragen snel en goed te beantwoorden. Ook bieden we de vaak zo gewenste privacy, veilige betaalmethoden, goede garantie en een persoonlijke service.

Niet gevonden wat u zocht? Stuur ons dan gerust een bericht via info@monozorg.nl en we zullen u vervolgens snel en uiteraard geheel vrijblijvend van informatie voorzien.

betaalmogelijkheden