Gratis bezorging

Duizenden tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

Fijne douchekrukken tegen ongemak

Douchekrukken voorkomen veel ongevallen en ongemak. Vele duizenden Nederlanders vallen namelijk jaarlijks tijdens het douchen. Douchekrukken kunnen dit voorkomen. U vindt hier diverse typen douchekrukken voor uiteenlopende situaties en wensen.

badplank

Badplank

Een badplank kan ongemak en gevaarlijke situaties in bad voorkomen. Deze badplank is sterk en goed te reinigen. Het zitje is verstelbaar voor stabiele plaatsing. Lengte: 69 of 74 cm.…
0 out of 5
 54,00 64,00
Badplank met handgreep
badplank met handgrepen

Badplank met handgreep

Deze badplank met handvat is een hoogwaardige badplank voor jarenlang fijn gebruik. Voorzien van een handvat voor extra handig gebruik. De plank is handig te verstellen voor een goede plaatsing.…
0 out of 5
 84,95  76,95
Douchekruk blauw
Douchekruk grijs

Douchekruk

Deze hoogwaardige douchekruk is in hoogte verstelbaar. Het is voorzien van handige handvaten. De douchekruk is stabiel, stevig, modern en licht. Voorzien van anti slip doppen en een handige uitsparing.…
4.00 out of 5
 139,95  129,95
Lichte douchekruk Days
douchekruk Days lichtgewicht

Douchekruk Days

Deze veelgebruikte douchekruk onderscheidt zich onder andere door de grote handvaten. Verder is de douchekruk stabiel en in hoogte verstelbaar. Ook is deze douchekruk wat breder dan de meeste douchekrukken.…
4.67 out of 5
 59,75
Driehoek douchekruk

Driehoek douchekruk

Deze driehoek douchekruk is fijn wanneer de gebruiker gevoelige bovenbenen heeft. Ook kan de driehoekige douchekruk in een hoek worden geplaatst. In hoogte verstelbaar en van hoge kwaliteit. Voorzien van…
0 out of 5
 89,75
verstelbare douchekruk

Verstelbare douchekruk

Deze verstelbare douchekruk is handig in hoogte verstelbaar. Het is voorzien van een zachte zitting waardoor het zitcomfort extra goed is. Fijn voor mensen met gewrichtsklachten, spierklachten of weinig vet.…
0 out of 5
 62,00
douchekruk met rugleuning te koop
douchekruk met rugleuning te koop

Douchekruk met rugleuning

✓ Licht in gewicht ✓ Twee handige handvaten ✓ Van alluminium en kuststof ✓ Voorzien van anti-slip
5.00 out of 5
 67,00

Waarom een douchekruk kopen?

 

Douchekrukken voorkomen onveilige situaties en beperken inspanning en ongemak. Hierdoor kan weer met een gerust gevoel worden genoten van een lekkere douche. De voordelen van douchekrukken:

• Minder inspanning dankzij het zittend douchen
• Minder kans op uitglijden
• Minder inspanning tijdens het afdrogen
• Meer doucheplezier

 

Welke typen douchekrukken zijn er?

 

Ook bij douchekrukken heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kan er uiteraard gekozen worden voor een “normale” douchekruk. Deze is bestand tegen water, heeft anti slip doppen en is eenvoudig te reinigen. Soms is de kruk ook in hoogte verstelbaar.

Daarnaast kan er worden gekozen voor een douchekruk met zachte zitting. Dit kan fijn zijn voor mensen met bijvoorbeeld drukplekken.
Verder kan een douchekruk zijn voorzien van een rugleuning voor extra zitcomfort. Ook zal de inspanning tijdens het douchen hierdoor lager zijn.
Ten slotte kan ook worden gekozen voor een douchekruk met rugleuning en armleuningen. Echter wordt dan vaak gesproken over een douchestoel. De armleuningen zorgen er voor dat gaan zitten en opstaan, gemakkelijker en veiliger wordt.

 

  • Gewone douchekruk
  • Kruk met draaibare zitting
  • Kruk met zachte zitting
  • Driehoekige douchekrukken
  • Kruk met rugleuning en/of armleuningen
  • Badplank
  • Douchekrukken voor zware mensen

 

Hoe douchekrukken onderhouden?

 

Een douchekruk of douchestoel heeft weinig onderhoud nodig. Wel is het schoonmaken uiteraard van belang. Ook om kalkaanslag zoveel mogelijk te voorkomen.
Voor een extra lang behoudt, is het goed de kruk na gebruik even te drogen. Schoonmaken kan gebeuren met schoonmaakazijn of een zacht schoonmaakmiddel. Ten slotte kan de kruk even worden nagespoeld.

Verder onderhoud is niet nodig. Er worden namelijk roestvrije materialen gebruikt en de kruk bevat geen tot weinig bewegende onderdelen. Verkleuring kan worden tegen gegaan door de kruk uit de zon te houden.

betaalmogelijkheden