Gratis bezorging

Vele tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

HomeDouchehulpmiddelen

Diverse douchehulpmiddelen te koop

Handige douchehulpmiddelen kopen kan u een hoop ongemak en onveilige situaties besparen. Namelijk ook bang om te vallen tijdens het douchen? Of kunt u ook moeilijk van het toilet opstaan of moeilijk lang onder de douche staan? Dan kan een toiletbeugel, toiletverhoger of een douchestoel kopen, u een hoop ongemak schelen. U blijft langer onafhankelijk en behoud uw levenscomfort.

Klik op de fotoknoppen voor de diverse douchehulpmiddelen.

Zoek
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Probeer deze eens: toiletverhogerdouchekrukdouchestoeltoiletbeugeltoiletstoel

Toiletverhogers

klik op de knop

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Douchekrukken

klik op de knop

Toiletbeugels

klik op de knop

Douchestoelen

klik op de knop

Toiletstoelen

klik op de knop

Informatie over douchehulpmiddelen

U vindt hier handige informatie over douchehulpmiddelen en toilethulpmiddelen. Voor informatie per douchehulpmiddel kunt u klikkn op de fotoknoppen.

Bij het kopen van toilethulpmiddelen en douchehulpmiddelen is de aangegeven prijs al inclusief Btw en extra kosten zoals bezorgkosten. Ook zijn de douchehulpmiddelen voorzien van een goede garantie en worden uw gegevens niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

 

Wat zijn douchehulpmiddelen?

Jaarlijks raken vele mensen gewond in de badkamer en douche. Meestal is vallen de oorzaak van het letsel. Om dergelijk letsel te voorkomen, kunnen zogenaamde douchehulpmiddelen worden gebruikt in de badkamer. Naast de extra veiligheid, zorgen de hulpmiddelen ook voor minder ongemak. Dankzij de hulpmiddelen is namelijk vaak minder inspanning nodig tijdens het douchen of een toiletbezoek.
De badkamerhulpmiddelen kunnen er ook voor zorgen dat de gebruiker langer zelfredzaam blijft en/of langer kan blijven thuis wonen.

 

douchehulpmiddelen-te-koop-info

Badkamer tips tegen onveilige situaties

Naast de hulpmiddelen, zijn er meer aanpassingen aan te raden wanneer u meer veiligheid wilt in de badkamer en het toilet. Handige tips vindt u hier onder.

• voorkom vallen door losse badmatjes. Een anti slip mat kan vallen voorkomen
• gebruik een douchekraan dat qua temperatuur is begrenst. dat kan verbranding voorkoming wanneer de knop per ongeluk wordt te ver wordt verdraait.
• voorkom een te vochtige lucht, dit kan namelijk duizeligheid veroorzaken. Zorg voor voldoende ventilatie
• probeer zoveel mogelijk opstapjes en drempels te vervangen voor gelijkvloerse oplossingen. Dat kan vallen voorkomen
• voorkom vermoeidheid dankzij badkamerhulpmiddelen zoals douchebeugels, douchestoelen, toiletverhoging en drempelhulpen

Zijn douche hulpmiddelen alleen voor ouderen?

Met name ouderen maken gebruik van hulpmiddelen in de badkamer en het toilet. Echter kunnen ook andere mensen veel ongemak voorkomen dankzij de hulpmiddelen. Bijvoorbeeld voor de onderstaande soorten mensen kunnen de hulpmiddelen fijn zijn:

• mensen met flink overgewicht
• mensen met duizeligheidsklachten
• mensen met weinig kracht
• mensen met een fysieke beperking
• snel vermoeide mensen