topmenu

Douchehulpmiddelen

douchehulpmiddelen

Diverse douchehulpmiddelen te koop

Handige douchehulpmiddelen kopen kan u een hoop ongemak en onveilige situaties besparen. Namelijk ook bang om te vallen tijdens het douchen? Of kunt u ook moeilijk van het toilet opstaan of moeilijk lang onder de douche staan? Dan kan een toiletbeugel, toiletverhoger of een douchestoel kopen, u een hoop ongemak schelen. U blijft langer onafhankelijk en behoud uw levenscomfort.

Hier een handig overzicht van de toilet- en douchehulpmiddelen waar u uit kunt kiezen:

Douchekrukken

Voorkom vallen of onnodige belasting tijdens het douchen met een douchekruk. Ontspannen douchen kan weer met een “gewone” douchekruk, een driehoek douchekruk, douchekruk met draaibare zitting, badplank of verstelbare douchekruk. Handig voor senioren, mensen met minder kracht of een verminderd evenwichtsgevoel.


Douchestoelen

Voor extra gemak ten opzichte van een douchekruk, kan ook worden gekozen voor een douchestoel. Dankzij de armleuningen en rugleuning biedt een douchestoel namelijk meer comfort. Ook kan gekozen worden voor een verrijdbare douchestoel of een gecombineerde douche toiletstoel. Voor compact gebruik kan een inklapbare douchestoel of opklapbaar douchezitje worden gekozen. Indien gewenst met rugleuning en armleuningen.


Toiletbeugels

Bij minder kracht of stabiliteit kunnen toilethulpmiddelen zoals een toiletbeugel in het toilet of de badkamer, een fijn hulpmiddel zijn. Hierbij heeft u tegenwoordig al de keuze uit opklapbare toiletbeugels, badbeugels, wand toiletbeugels en sterke wandbeugels met zuignappen. Voor een overzicht van alle toiletbeugels klikt u op de afbeelding hiernaast of op de link.


Toiletstoelen

Wordt het bereiken van het toilet lastiger?  Dan kan een toiletstoel een uitkomst zijn. Zowel verrijdbare toiletstoelen als een toiletstoel op poten behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Maar ook een opvouwbare toiletstoel of verstelbare toiletstoel. Vaak wordt een bepaalde drempel gevoeld bij het kopen van een toiletstoel. Daarom adviseren we om eerst maar eens rustig de mogelijkheden te bekijken.


Toiletverhogers

Bij minder kracht in de benen, is gaan zitten en opstaan vanaf het toilet vaak lastiger. Een toiletverhoging zoals een toiletverhoger is in dat geval een fijn toilethulpmiddel. Er kan gekozen worden voor een vaste toiletverhoger, demontabele toiletverhoger of een toiletverhoger met armleuningen. Voor een totaal overzicht van toiletverhogers klikt u op de afbeelding hiernaast of op de link.


 

Bij het kopen van toilethulpmiddelen en douchehulpmiddelen is de aangegeven prijs al inclusief Btw en extra kosten zoals bezorgkosten. Ook zijn de douchehulpmiddelen voorzien van een goede garantie en worden uw gegevens niet gebruikt voor reclamedoeleinden.