Gratis bezorging

Vele tevreden klanten

Achteraf betalen mogelijk

~

Veilig en vertrouwd

HomeBracesPolsbraces

Fijne polsbraces te koop met goede ervaringen

U vindt hier diverse typen polsbraces, polsbanden en een polsspalk. Polsbraces alleen met goede gebruikerservaringen en van een goede kwaliteit. Snel geleverd, eenvoudig te bestellen en gratis verzending.

Wanneer u twijfelt over een bepaalde polsbrace, kunt u de pagina eenvoudig in uw internetbrowser opslaan bij uw favoriete webpagina’s. Zo kunt u er nog even rustig over nadenken.

Polsbrace reuma
manutec-polsbrace

Reuma polsbrace

De Reuma polsbrace is een goed ventilerende polsbrace dat een goede bescherming en ondersteuning biedt aan de pols. Fijn bij onder andere Reuma, RSI, het Carpaal Tunnel Syndroom en instabiliteit.…
4.50 out of 5
Polsspalk
Polsspalk kopen

Polsspalk

De polsspalk biedt een goede fixatie aan de pols en duim. Foute bewegingen van de pols worden dankzij de fixatie voorkomen. De polsspalk biedt een goed draagcomfort en is verstelbaar.…
4.25 out of 5
rsi polsbrace kopen duim
rsi polsbrace bestellen duim steun

RSI polsbrace

De RSI polsbrace is zeer geschikt bij RSI klachten. Dankzij de goede steun is de polsbrace ook geschikt bij andere polsklachten. Zowel de pols als de duim kunnen worden gefixeerd.…
4.50 out of 5
Kinder polsbrace
polsbrace kind te koop

Kinder polsbrace

Deze kinder polsbrace is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Zacht materiaal, een vrolijk uiterlijk en eenvoudig te dragen. De polsbrace biedt een goede ondersteuning en bescherming aan de voorzijde en achterzijde.…
4.00 out of 5
Carpaal Tunnel Syndroom brace
polsbrace cts

Carpaal Tunnel Syndroom brace

Deze Carpaal Tunnel Syndroom brace is een prettige brace bij verschillende polsklachten. De brace behoudt de lichaamswarmte voor een extra goede doorbloeding. Voorzien van een uitneembaar spalkje aan de polszijde.…
4.00 out of 5

U vindt hier handige polsbrace informatie. Polsbraces zijn een bekend hulpmiddel. Maar hoe werkt een polsbrace? Kan je ook werken en sporten met een polsbrace? U leest de antwoorden en meer informatie over polsbraces hier.

 

Hoe werkt een polsbrace?

Een polsbrace zorgt voor ondersteuning, bescherming en het voorkomt het maken van foute bewegingen. Daarnaast kan een polsbrace zorgen voor een verbeterde doorbloeding rond het polsgewricht. Het voorkomt verkeerde bewegingen, verbeterd de doorbloeding en versnelt zo de genezing en verminderd pijn.
De hoeveelheid ondersteuning is bij veel braces naar wens in te stellen. Mede afhankelijk van het type polsklachten, de mate van de klachten en de werkzaamheden van het moment.

 

Wanneer een polsbrace, polsband of polsspalk kopen?

Het gebruik van een polsbrace kan nuttig zijn bij uiteenlopende polsklachten. Hierbij valt te denken aan polsklachten zoals:

• Artrose (aangetast kraakbeen)
• Reuma
• Artritis (ingeklemde zenuwen)
• RSI
• Verrekking
• Overbelasting
• Carpaal Tunnel Syndroom (CTS)
• Instabiliteit van het polsgewricht.

Een polsspalk kunt u kopen wanneer het polsgewricht in de juiste houding dient te blijven. Een polsspalk zorgt voor fixatie en beschermt het polsgewricht. Ook kan worden gekozen voor een polsspalk dat ook het duimgewricht fixeert.

Per brace staat in de productinformatie beschreven voor welke polsklachten de brace geschikt is.

 

Kan je sporten met een polsbrace?

Zelfs tijdens (de meeste) sporten kan een polsbrace worden gedragen. Voor een zo goed mogelijk draagcomfort, kunt u hierbij kiezen voor een speciale sport polsbrace. Een dergelijke polsbrace is ontwikkeld voor een effectieve behandeling maar met daarbij een hoge mate van bewegingsvrijheid en ventilatie. Voor bepaalde polsklachten kan zelfs worden gekozen voor een polsbrace dat geschikt is om mee te zwemmen.

 

Voor kinderen zijn er ook speciale kinder polsbraces. Deze polsbrace is uiteraard kleiner van formaat en is voorzien van leuke kinderkleuren. Qua werking en effectiviteit wijkt de kinder polsbrace niet af van een “normale” polsbrace.

 

 

Kan ik werken met een polsbrace?

Tijdens bepaalde werkzaamheden kan er extra belasting op het polsgewricht, de spieren en kapsels ontstaan. Een polsbrace zorgt voor extra bescherming en ondersteuning en kan daarom tijdens werkzaamheden extra belangrijk zijn. Dankzij de polsbrace kan werken weer mogelijk zijn. Wel kan er enige bewegingsbeperking ontstaan. Dit is afhankelijk van het type polsbrace.

 

Hoe weet ik welke polsbrace voor mij geschikt is?

Bij het kopen van een polsbrace kunt u zichzelf de onderstaande vragen stellen. Aan de hand van de uitkomsten, kunt u een betere keuze maken uit de verschillende soorten polsbraces. Zo kunt u meer voorkomen dat u per ongeluk de verkeerde brace kiest. Heeft u toch een verkeerde brace of maat gekozen? Dan kan het weer eenvoudig geretourneerd worden. Neem in dat geval even contact met ons op.

Bepaal de juiste polsbrace met de volgende vragen:

• Heeft de pols fixatie nodig of alleen steun? Wel of geen spalk in de brace
• Heeft alleen de pols of ook de duim steun nodig?
• Bepaal ten slotte met behulp van de uitleg in de productbeschrijving de juiste maat